Alemany va lliurar els premis del concurs de nadales que decoraran les caixes de la campanya d'enguany

En l’edició d’enguany, les il·lustracions de la tapa de les caixes estan dedicades a la flor de romaní, una planta típica del territori del Montsec, i que és l’origen de la mel, per aquest motiu les il·lustracions de les caixes estan dedicades a aquesta planta que és l’origen de la mel
Premi de Nadales Torrons Alemany ©Alemany
photo_camera Premi de Nadales Torrons Alemany ©Alemany

Aquest dimecres Alemany, l'elaborador de torrons i mels d'Os de Balaguer, en terres del Montsec lliurava els premis als artistes que han participat en el tradicional concurs de nadales, amb el qual l'empresa familiar decora les caixes d’Art i Torró de col·lecció. Els artistes premiats van ser Gessique Pedrol Marchal de L’Estel de Balaguer, Cristina Mercadé Oliva de la Fundació Aspros, Mari Carmen Charles Companys de La Torxa i Sílvia Solé Terrades de la Fundació Privada Ilersis, en el decurs d'un acte que va tenir lloc a la residència de l’Estel de Balaguer. 

En l’edició d’enguany, les il·lustracions de la tapa de les caixes estan dedicades a la flor de romaní, una planta típica del territori del Montsec, i que és l’origen de la mel. Per aquest motiu les il·lustracions de les caixes estan dedicades a aquesta planta que és l’origen de la mel. 

La responsabilitat social d'Alemany

Obrador Torros Alemany ©Alemany
Obrador Torros Alemany ©Alemany

El l'obrador d'Os de Balaguer, en el cor de la Noguera hi, hi treballa un equip de 25 persones que elaboren tots els productes de manera totalment artesanal. Fruit d'aquesta aposta per la humanització, Alemany compta amb la col·laboració de més de 60 persones de quatre Centres Especials de Treball (CET) de les Terres de Lleida: la Fundació Privada llersis, la Fundació Aspros, L'Estel i La Torxa, que posen manualment les etiquetes dels seus productes, els empaqueten i fabriquen les caixes de fusta dels seus lots. 

El treball d'innovació

El torros de bombó cruixent i de crema cafè  ©Alemany
El torros de bombó cruixent i de crema cafè ©Alemany

Des de Torrons Alemay s'esforcen a situar el producte en els mercats a través de la innovació, i per aquest motiu enguany ha desplegat la modalitat de torró al tall, una iniciativa mitjançant la qual el comprador podrà rebre, acabat d'elaborar, i consumir-lo a casa en un termini de 24 hores. Aquesta iniciativa, que és possible gràcies al servei de la botiga ‘en línia’, s'aplica amb el torró tou, i amb el cremat, acabat de fer.

El projecte recupera així un mètode tradicional de venda que ja empraven les pastisseries, consistent a vendre el torró al tall, però en aquest cas, combinat amb les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies, que faciliten l’entrega immediata del producte. El catàleg de propostes atractives per aquest any es completa amb el torró de crema cafè, una iniciativa de ‘cobranding’ amb Cafès Novell, i el torró bombó cruixent, una reinterpretació del torró popular de xocolata cruixent amb arròs, que com a tret diferencial hi incorpora mel seleccionada de qualitat.