'Delicadeses del Pla d’Urgell' la marca de promoció gastronòmica de la comarca

Amb la voluntat de fer extensiva la divulgació del projecte, el Consell Comarcal participarà en la Fira de Sant Miquel, els productors locals disposaran d'un estand en el recinte gastronòmic del pavelló de vidre i en l'espai Aliments del Territori i Tu, que gestiona la Diputació
Aliments del Territoti i Tu a la Fira de Sant Miquel ©JosepAPérez
photo_camera Aliments del Territoti i Tu a la Fira de Sant Miquel ©JosepAPérez

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell ha reunit una trentena de productors agroalimentaris de la comarca sota l'aixopluc de la marca 'Delicadeses'. Es tracta d'una iniciativa que té com a objectiu divulgar la diversitat de l'oferta gastronòmica de divuit municipis de la comarca, i “el valor afegit que la producció local comporta en l'àmbit d'arrelament de la població al territori”, tal com explica del president de l'ens comarcal, Carles Palau.

DelicadesesFires Consell del Pla
DelicadesesFires Consell del Pla

Amb la voluntat de fer extensiva la divulgació del projecte, el Consell Comarcal participarà en la Fira de Sant Miquel, que se celebra del 28 de setembre a l'1 d'octubre. Els productors locals disposaran d'un estand en el recinte gastronòmic del pavelló 3 del recinte firal en l'espai Aliments del Territori i Tu, que gestiona la Diputació de Lleida.

En la fira lleidatana es presentaran productes tan representatius com les orelletes, la coca de recapte, els pans de forn, les melmelades naturals i ecològiques, les nous, la mel, fruita i la verdura fresques. El ventall d'articles del Pla d'Urgell es completarà amb propostes innovadores com un suc ecològic de llimonada produït a Vilanova de Bellpuig o un vermut premiat en l'àmbit internacional, fet a Bell-lloc d’Urgell.

Delicadeses del Pla d’Urgell també s’encarrega de la difusió d’aquests productes a través de càpsules de divulgació en format d’entrevista en diversos mitjans de comunicació.