'Disfruita-la a l'estiu' la iniciativa d'Unió de Pagesos i la Diputació de Lleida

'Disfruita-la a l'estiu' oferir tastos guiats de fruita dolça als nens i nenes d'entre 4 i 12 anys que participen en les estades d’estiu dels casals municipals, una acció amb la qual la quitxalla té l'oportunitat d'assaborir la fruita de temporada com ara nectarines, cireres, préssecs, pomes o albercocs amb la dinamització del grup d'animació infantil La Cremallera

Disfruita-la a l'estiu a Agramunt ©UP
photo_camera Disfruita-la a l'estiu a Agramunt ©UP

La quitxalla que participa en els casals d'estiu d'Agramunt protagonitzaven aquest dimarts la campanya 'Disfruita-la a l'estiu', una iniciativa que té com a objectiu fomentar el consum de fruita lleidatana de temporada entre els infants i joves. Es tracta de la desena edició del projecte que impulsa el sindicat Unió de Pagesos amb el suport de la Diputació de Lleida.

El president de l'ens provincial, Joan Talarn, acompanyat de l'alcaldessa d'Agramunt, Sílvia Fernàndez i el coordinador d'Unió de Pagesos a la Plana de Lleida, Josep Sellart, compartien matinal amb els infants agramuntins; tots plegats han compartit la necessitat d'endegar aquest tipus d'accions tant per aspectes de salut, com mediambientals i també per valorar la pagesia de terres lleidatanes.   

La campanya 'Disfruita-la a l'estiu' d'enguany ha dut a terme vuit accions que finalitzen aquest dimecres a Torregrossa; ha recorregut Cervera, Navès, Artesa de Segre, la Granadella, Alcoletge i Artesa de Lleida, amb una participació de mig miler de nens i nenes de comarques lleidatanes.

La iniciativa consisteix a oferir tastos guiats de fruita dolça als nens i nenes d'entre 4 i 12 anys que participen en les estades d’estiu dels casals municipals dels indrets on es du a terme.

Una acció amb la qual la quitxalla té l'oportunitat d'assaborir la fruita de temporada com ara nectarines, cireres, préssecs, pomes o albercocs amb la dinamització del grup d'animació infantil La Cremallera