Els pagesos mantindran "com a mínim fins dijous" els talls a l'A-2 a Tàrrega i a l'A-2 i a l'AP-2 a Soses

Els organitzadors han dut a terme una reunió aquest dimarts "amb molt malestar", segons asseguraven els convocants, ja que no hi ha assistit el conseller d'Acció Climàtica, David Mascort. "Ens ha deixat plantats" etzibaven els pagesos
Tractorada de la Revolta Pagesa ©ToniAlcàntara
photo_camera Tractorada de la Revolta Pagesa ©ToniAlcàntara

L'A-2 a l'altura de Tàrrega, l'accés a la C-14 en direcció a Guissona o Agramunt, i l'A-2 i l'AP-2 a l'altura de Soses han sigut els puts de la xarxa viària lleidatana afectada pels talls convocats per la plataforma Revolta Pagesa. Mobilitzacions que han reunit al voltant de 400 pagesos i ramaders que continuen reclamant "mesures reals" perquè el sector agrícola i ramader ha arribat a un punt en què la situació és "insostenible".

Tractorada de la Revolta Pagesa ©ToniAlcántara
Tractorada de la Revolta Pagesa ©ToniAlcántara

La plataforma Revolta Pagesa és un col·lectiu que s'ha desplegat al marge dels sindicats agraris, amb l'objectiu de generar una massa que pugui representar totes les inquietuds i parers. 

Els convocants volen fer arribar a les administracions els problemes reals del sector, la burocràcia, la nova PAC, la fauna cinegètica o la sequera, entre d'altres

Els organitzadors han dut a terme una reunió aquest dimarts "amb molt malestar", segons asseguraven els convocants, ja que no hi ha assistit el conseller d'Acció Climàtica, David Mascort. "Ens ha deixat plantats" etzibaven els pagesos. Davant d'aquest "menyspreu" s'ha plantejat demanar la dimissió del conseller. I, per altra banda, mantindrà els talls a l'A-2 i l'AP-2 fins dijous.

La plataforma Revolta Pagesa continuarà pressionat perquè aquestes protestes siguin "indefinides" fins que les administracions els ofereixin solucions a les seves reivindicacions, de les quals depèn el futur del sector, asseguren membres del col·lectiu.