Els pagesos han decidit mantenir les tractorades a l'AP-7 a Pontós, l'A-2 i l'AP-2 a Ponent

Revolta Pagesa ha anunciat que mantindrà "de manera indefinida" els talls de l'AP-2 a Soses i a l'A-2 a Tàrrega, la C-14 a Bassella, a l'N-260 a les Bordes, al Pont de Suert, a l'N-152 a Puigcerdà i a la C-38 a Coll d'Ares

Els pagesos continuen tallan les autopistes ©ToniAlcántara
photo_camera Els pagesos continuen tallan les autopistes ©ToniAlcántara

Després de les assemblees d'aquest dimecres, la plataforma Revolta Pagesa ha decidit mantenir "indefinidament" la tractorada a l'AP-2 a Soses i a l'A-2 a Tàrrega, la C-14 a Bassella, a l'N-260 a les Bordes, al Pont de Suert, a l'N-152 a Puigcerdà i a la C-38 a Coll d'Ares. Dijous també s'han previst talls a Alfarràs i a Almacelles.

Els pagesos reiteren la indignació per l'actitud del conseller d'Acció Climàtica, David Mascort, en negar-se a assistir a les reunions amb els portaveus de les mobilitzacions.

Aquest dimecres una desena de carreteres de les comarques de Ponent, com l'A-2 a Tàrrega i Soses o l'AP-2 a Aitona, han continuat tallades per la Revolta Pagesa en una nova jornada de reivindicació. Els manifestants han criticat el silenci del conseller d'Acció Climàtica, David Mascort, que no es va presentar a la reunió d'aquest dimarts amb la plataforma Revolta Pagesa.

Reclamen un major compromís polític per resoldre les demandes de les últimes setmanes

Els pagesos continuen tallan les autopistes ©ToniAlcántara
Els pagesos continuen tallan les autopistes ©ToniAlcántara

Els pagesos avisen que es quedaran a les carreteres fins que calgui, alguns d'ells dormint als tractors, fins i tot. "No és la primera vegada que dormim als tractors, som supervivents i ens adaptem a allò que convingui", explicava Rafael Piqué.

Aquest matí Protecció Civil ha activat el pla PROCICAT en fase d'alerta per les afectacions al trànsit en vies com l'A-2, l'AP-2, l'A-22 o la C-14.