La Ruta del Vi de Lleida sedueix els agents turístics internacionals

La inicativa enoturística forma part de la Fira Internacional d'Enoturisme (FINE) de Valladolid
Estand de la Ruta del Vi de Lleida a FINE Valladolid ©ComoPomona
photo_camera Estand de la Ruta del Vi de Lleida a FINE Valladolid ©ComoPomona

La Ruta del Vi de Lleida, juntament amb la DO Costers del Segre, està present en els mercats internacionals gràcies a la seva presència a la Fira Internacional d'Enoturisme (FINE) a Valladolid, en la qual operadors d'Espanya, Holanda, Brasil, Lituània i Portugal han pogut conèixer les possibilitats dels vins de Ponent.

Reconeguda com una de les principals cites europees del sector, FINE proporciona una plataforma única per als professionals del vi i el turisme per establir contactes i descobrir noves oportunitats de negoci.

La fira, organitzada per la Fira de Valladolid, compta àrees d'exposició exclusives per als cellers i espais comuns per al treball en xarxa

Després de l'esdeveniment, mitja dotzena d'operadors participaran en un viatge de familiarització organitzat per l'Agència Catalana de Turisme, el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i la mateixa Ruta del Vi de Lleida. Aquest viatge inclourà visites a l'emblemàtica Seu Vella, així com als cellers de Raimat i Castell del Remei, i experiències gastronòmiques autèntiques als restaurants locals el Celler del Roser i el Parador del Roser.

Amb un públic obert a empreses regionals, nacionals i europees amb interessos en l'enoturisme, aquesta participació en FINE no només permet a la Ruta del Vi de Lleida i la DO Costers del Segre expandir la seva presència internacional, sinó que també consolida la seva posició com a destinació enoturística de referència.