Lagravera Fest, música, grastronomia, paisatge i 'acampada amb glamur'

Per poder completar l'experiència en l'entorn de Lagravera, cap la possibilitat d'acampar una nit de 'glamping' entre vinyes va ser la gran novetat de la presentació de Lagreva Fest, allotjament per a dues persones o grups de tres a cinc amb servei d'esmorzar inclòs
Activitats al celler Lagravera ©Lagravera
photo_camera Activitats al celler Lagravera ©Lagravera

"Perquè l'experiència sigui completa; amb vins, música i bon menjar" Lagravera Fest amplia la seva oferta gastronòmica de productors i food-trucks, segons explica l'enòloga del celler d'Alfarràs, Pilar Salillas. Una nova edició de la convocatòria grastro-turística que tindrà lloc el dissabte 8 de juliol en l'entorn de la Vinya Núria del celler lleidatà.

Les entrades encara es poden reservar en el web del Celler Lagravera

Propostes gastronómiques

Activitats al celler Lagravera ©Lagravera
Activitats al celler Lagravera ©Lagravera

L'enoteca sobre rodes The Wine Truck, la Kombucha La Fresca; les carns de Pla-Oví, ovelles que pasten i cuiden les vinyes de Lagravera; el suc de raïm biodinàmic de Mostatxo; les croquetes de Jarana Gourmet; o els wraps i creps de Food & Roll seran alguns dels protagonistes de les tapes i degustacions que configuraran l'oferta gastronòmica.

I la carta de la vesprada es completa amb el pernil de Lo Pernil de Ponent o el steak tartar de Cal Sargaire; i un producte sa i sostenible com Organa Espirulina que faran creps variades. 

La carta de vins

Tot un ventall d'oportunitats per maridar els vins blancs i negres de Lagravera: Onra, Cíclic, Natural, Dolç de Solera o del singular projecte La Pell.

Visita guiada a les finques

Amb la reserva de Lagravera Fest, es pot començar la jornada amb una visita guiada a la vinya amb el tast de dos vins del celler, a les 10.30 hores del matí per després aprofitar per conèixer els màgics racons de La Serra Llarga.

Concerts

Segon Passeig ©
Segon Passeig ©

A partir de les set per accedir als tres concerts i sessió de dj, seran rebuts amb una copa commemorativa amb porta copes i una primera degustació de vi. La vetllada s'obrirà amb Segon Passeig. Tot seguit, pujarà a l'escenari Carlota Flanuer; i tancarà la roda de concerts la formació Selva Nua. L'acompanyament musical de Lagravera Fest finalitzarà amb una sessió amb la dj Eli Kapowski.

Els preus

Tot per un preu de 20 euros pels adults, una tarifa jove de 10 euros, entre els 18 i els 12 anys; i gratuïta pels menors de 12.

Acampada amb comoditats

Per poder completar l'experiència en l'entorn de Lagravera, cap la possibilitat d'acampar una nit de 'glamping' entre vinyes va ser la gran novetat de la presentació de Lagreva Fest. "Una proposta que ha estat molt ben rebuda", explica Salillas. La fórmula de 'glampling', acampada amb glamur o comoditats, que ofereix Lagravera Fest inclou allotjament per a dues persones o grups de tres a cinc amb servei d'esmorzar inclòs, per 90 euros per persona en el cas d'ocupació dobles, o 70 euros en els allotjaments de més places.