L’oli Les Cabanes Taste of Earth, suma la medalla d’or als London International Olive Oil Competition

Amb el premi obtingut al Regne Unit, L'oli Les Cabanes, suma quatre premis enguany, juntament amb els assolits anteriorment a diferents països d'Europa, els Estats Units, l'Àsia o l'Orient Mitjà
Nou premi a oli Les Cabanes Taste of Earth ©LesCabanes
photo_camera Nou premi a oli Les Cabanes Taste of Earth ©LesCabanes

L'oli Les Cabanes Taste of Earth, de la CooperativaA grícola Sant Isidre de Juncosa revalida el reconeixement com a millor oli verge extra, després d'aconseguir la medalla d'or a la millor qualitat que aconseguia en els London International Olive Oil Competition (LIOOC), que es van celebrar fa dues setmanes a la capital anglesa. 

L'oli insígnia de la cooperativa garriguenca obtenia en els darrers mesos l’or a Nova York i al Japó, i ha rebut el guardó al millor oli de Catalunya produït a cooperatives als ESAO Awards, organitzats per l’Escola Superior d’Oli d’Oliva.

Millors olis del món

Nou premi a oli Les Cabanes Taste of Earth ©LesCabanes
Nou premi a oli Les Cabanes Taste of Earth ©LesCabanes

Amb el premi obtingut al Regne Unit, aquest oli singular, suma quatre premis enguany, juntament amb els assolits anteriorment a diferents països d'Europa, els Estats Units, l'Àsia o l'Orient Mitjà.

Aquests reconeixements tenen com a finalitat fer valdre l’excel·lència i l'alta qualitat dels millors olis d’oliva verge extra del món i en aquesta ocasió, Taste of Earth es troba a l’aparador mundial, rebent la màxima puntuació organolèptica en el tast a cegues d’experts en maridatge i selecció.

Cooperativa de Juncosa

 

Les-Cabanes-Cooperativa-Juncosa ©LesCabanes
Les-Cabanes-Cooperativa-Juncosa ©LesCabanes

La Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Juncosa es va fundar l’any 1919 per un grup de pagesos disposats a unir esforços i treballar junts per salvaguardar els seus interessos i comercialitzar l’oli de forma conjunta. Avui en dia, amb més de cent anys d’història, es dedica a la producció i venda d’oli d’oliva verge extra amb el segell de la DOP Les Garrigues.