La poma Envy de Nufri, Sabor del Año 2024 a Espanya i Portugal

Ha estat provada per més de 80 consumidors habituals d'aquest tipus de productes, obtenint una puntuació mitjana de 8,53 en criteris com l'aspecte, l'olor, el sabor o la textura
Detall de la poma Envy que produdeix Nufri ©Nufri
photo_camera Detall de la poma Envy que produdeix Nufri a la seva finca a La Rasa ©Nufri

Nufri ha rebut el segell Sabor del Año 2024 a Espanya i Portugal per la seva poma Envy. Aquest distintiu en certifica les qualitats gustatives després d'haver estat testat i aprovat en un panell de tast format per més de 80 consumidors habituals d'aquest tipus de productes, que els tasten sense conèixer la marca.

Per obtenir el segell Sabor del Año, la poma ha de complir uns valors d'aspecte, olor, sabor i textura que valoren els diferents provadors. Es tracta d'un reconeixement de qualitat del grup Global Quality amb dues dècades d'experiència a Europa i deu anys de recorregut a Espanya. 

La poma Envy de Nufri ha rebut una puntuació de 8,53 i el 81% dels provadors asseguren que la comprarien

Per als responsables de Nufri, aquest reconeixement "contribueix a reforçar el posicionament dels atributs sabor i qualitat", a més de reforçar la imatge de marca de l'empresa. La poma Envy es planta a la finca de La Rasa que Nufri té a El Burgo de Osma (Sòria), situada a 780 metres d'altitud en un sòl creuat pel riu Duero.