Ingressen a presó dos homes per un robatori violent a la Seu d’Urgell

Redacció | Fotos: Arxiu (Mossos d'Esquadra)

Els agents de la Policia de la Generalitat, Mossos d'Esquadra, van detenir dimarts dos homes, de 26 i 30 anys, com a presumptes autors d'un robatori violent en grau de temptativa i lesions lleus.

Prop de les tres de la matinada de diumenge passat els mossos van rebre l'avís per una possible baralla al carrer Sant Josep de Calassanç de la Seu d'Urgell. En arribar la patrulla al lloc van localitzar un home ferit que va manifestar que dos individus l'havien agredit per tal de robar-li els diners que havia retirat minuts abans d'un caixer.

Els lladres el van colpejar violentament, però finalment van marxar sense aconseguir sostreure res. Els agents van gestionar l'assistència mèdica de la víctima i es va iniciar una recerca pels voltants.

La investigació oberta va permetre identificar els presumptes autors. Es tractava de dos homes amb antecedents per fets similars i que, en els darrers mesos, ja havien realitzat altres fets delictius a la zona del centre històric de la localitat de la Seu d'Urgell.

Els detinguts van passar ahir a disposició judicial davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d'Urgell. L'autoritat judicial va determinar l'ingrés a presó.