La Festa Major de Vilanova de l'Aguda acull a més d'un centenar de persones

Redacció | Foto: Montserrat Fornells

De nou s'ha pogut gaudir de la Festa Major de Vilanova de l’Aguda. El dissabte 13 d’agost va ser el primer dia de la Festa Major i es van dur a terme una gran varietat d'activitats.  A la matinada es van celebrar jocs tradicionals seguits de la festa d'escuma al matí. Més tard es va jugar el campionat de Botifarra i el Campionat de 'Fifa 22’. A la nit, el tradicional sopar popular amb més d’un centenar de persones i una actuació musical.

El diumenge 14 d’agost al matí es va dur a terme una gimcana per adults i, a la tarda un partit de futbol i Trofeu Festa Major entre la UE Vilanova de l’Aguda i el Verdú CF, emportant-se el trofeu l'equip de Verdú gràcies als penals (3-5). Al vespre es va realitzar el “Tardeo” amb música i pinxos. I a la nit, hi va haver un concert, dirigit cap als assistents més joves, protagonitzat per “Komanem” procedit per una sessió de DJ amb “Sold3K”.

Finalment, dilluns 15 d’agost, dia de la patrona de Vilanova, es va dur a terme una missa i llevats tradicionals de taula amb els grallers “Tot Cugula”. La celebració es va tancar amb un ball llarg amb “Andreus Tercet” al vespre.