La Fundació “la Caixa” col·labora amb el Bisbat d’Urgell per millorar els espais de la Llar d’Infants Francesc Xavier de La Seu d’Urgell

Redacció | Foto: Fundació “la Caixa”

La Llar d’Infants Francesc Xavier, vinculada a la parròquia de Sant Ot de La Seu d’Urgell, podrà dur a terme el projecte de reforma de l’espai exterior de les seves instal·lacions per tal d’oferir millor qualitat en l’atenció als infants de famílies en fragilitat que són acollits a la Llar. Alhora, es podran oferir beques d’estades de lleure a joves sense recursos a l’Alberg Llar Amadeu, situat al Santuari de Núria.

L’entitat ha rebut una aportació de la Fundació “la Caixa” a través de CaixaBank, que ha mostrat el seu suport als dos projectes. El primer és de la Fundació Sant Francesc Xavier i el segon és del Bisbat d’Urgell.

La Llar d’Infants millorarà substancialment l’atenció que es pot donar als petits a l’exterior de les instal·lacions, que podran ser adaptades a les necessitats de mobilitat i accessibilitat dels seus usuaris. A la Llar Amadeu, del Santuari de Núria, es podran oferir beques al nois i noies que ho necessitin. Aquest és un alberg que s’ha ofert al servei de la pastoral juvenil i del pelegrí i que actualment acull a grups de joves que fan estades de lleure amb valors.

Els convenis han estat signats aquest matí per l’Arquebisbe d’Urgell, Mons. Joan-Enric Vives i pel President de la Fundació Sant Francesc Xavier, Mn. Ignasi Navarri, i pel Director de Banca d’Institucions de Lleida, Sr. Geremi Camí Calzada, per part de CaixaBank.