Mor un veí d'Oliana de 28 anys en una esllavissada en una cantera de Ribera d'Urgellet

Text: Redacció / Foto: Comarques

Els Mossos d’Esquadra han estat alertats aquest matí per un accident greu en una cantera del terme municipal de Ribera d'Urgellet. S'havia produït un despreniment de terres en les instal·lacions i no localitzaven un dels treballadors.

A la cantera, situada a l'altura del quilòmetre 170 de la C-14, s’hi han traslladat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres patrulles de mossos i l'helicòpter i unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques.

En arribar els serveis d'emergència els bombers, tot i la inestabilitat del terreny, han continuat la recerca del treballador retirant l'arena. Poc després l'han localitzat però els serveis sanitaris ja només han pogut confirmar la mort. La víctima és un home de 28 anys i veí d'Oliana.

Agents del grup d'investigació realitzaran atestat i posaran els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d'Urgell i del Departament d’Empresa i Treball, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.