11 anys de presó a un home per abusar de la seva fillastra al Pla i la Noguera

L’acusat va declarar haver fet tocaments a la víctima des dels 6 anys fins al 16 quan estaven els dos a soles, uns fets que segons l’agent que va atendre la noia, aquesta havia normalitzat

Pla obert dels jutjats de Lleida ©ACN
photo_camera Pla obert dels jutjats de Lleida ©ACN

L’Audiència de Lleida ha condemnat a 11 anys de presó un home per haver abusat sexualment de la seva fillastra durant deu anys a els Arcs, el Palau d'Anglesola i la Sentiu de Sió, poblacions on residien la víctima i l’agressor. L’acusat va reconèixer els fets durant el judici, celebrat el passat 18 d’octubre, des que la menor tenia 6 anys fins als 16. L’home feia tocaments i masturbava la seva fillastra en moments en els quals es quedaven a soles.

La noia va explicar els fets als Mossos d’Esquadra, que van determinar que la víctima ho havia normalitzat

L’home ha estat condemnat per un delicte continuat d'agressió sexual, amb l'atenuant de confessió i reparació del dany. A més de la condemna penal, el tribunal li ha imposat cinc anys de llibertat vigilada, prohibició de comunicar-se o acostar-se a menys de 200 metres de la víctima durant 12 anys i el veto a treballar en contacte amb menors durant 14 anys després d’haver sortit de la presó. En concepte de responsabilitat civil, li demanen una indemnització de 40.000 euros.