CaixaBank concedeix finançament per 150 milions d’euros a clients particulars de Lleida durant el 2021

CaixaBank ha aprovat la concessió de noves operacions de finançament a particulars de les Terres de Ponent per valor de 150 milions d’euros durant el 2021.

L’entitat ha concedit préstecs hipotecaris a clients de la demarcació per un import de més de 69 milions, xifra que representa un increment del 8% respecte al mateix període de l’any anterior.

Per altra banda, l’increment més destacat en el finançament a particulars s’ha produït en els préstecs al consum, que han augmentat un 10% respecte a l’any 2020. Durant el 2021 s’han concedit 80 milions d’euros a Lleida en aquest tipus de préstecs.

El director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana, ha destacat que “aquestes dades confirmen que el consum a Lleida s’està recuperant a major velocitat que en crisis anteriors. Espero, ha afegit, que la millora del mercat laboral i la confiança del consumidor siguin elements per continuar impulsant el consum en els pròxims anys”. Masana es mostra satisfet perquè “la crisi ha passat de puntetes pel sector immobiliari, que està recuperant l’activitat després de l’extraordinària caiguda que va experimentar durant els mesos de confinament més estricte”.

A  les Terres de Ponent, CaixaBank disposa de 103 oficines i més de 280.000 clients particulars.