Canal Viu crea una nova làmina sobre plantes silvestres de l'entorn

Làmina: Plataforma Canal Viu.

La Xarxa d’entitats locals de la Plataforma Canal viu, aprofitant la creació de la seva Aula de Natura Núria Borràs, ha editat una nova làmina: Plantes Silvestres del nostre entorn amb dibuixos de l’activista cultural Heura Gaya.

Una obra que es posarà a disposició dels centres educatius del territori, amb l’objectiu que els més petits descobreixin els tresors naturals que suposen les banquetes arbrades i el seu entorn. Juntament amb la feta l’any passat, sobre els Ocells dels Canals d’Urgell, suposen una eina visual de divulgació del territori i les espècies que el caracteritzen.

Així mateix, tant l’Aula de Natura Núria Borràs com les entitats locals que formen part de la Plataforma Canal Viu, continuen a disposició dels centres educatius per fer visites als seus trams de canal, confiant que aquesta làmina sigui un element més en el coneixement de la flora de l'entorn.

L’Aula de Natura Núria Borràs va néixer amb la finalitat de dotar de recursos materials, didàctics i humans a les propostes en educació ambiental de les mateixes entitats locals de la Xarxa de la Plataforma Canal Viu, com als programes educatius de les escoles del nostre entorn.

L’edició d’aquest material didàctic ha estat possible gràcies al suport de la Diputació de Lleida i el seu servei d’Arts gràfiques.