Castell del Remei i Àngel Velasco, entre els mèrits al treball President Macià

Ramona Criado i Josep Lluís Vigatà, així com l'agrupació Ingroup també reben el reconeixement governamental

La família Cusiné González, propietaris del Castell del Remei ©JosepAPérez
photo_camera La família Cusiné González, propietaris del Castell del Remei ©JosepAPérez

El Govern de Catalunya concedirà al Castell del RemeiIngroup, la placa al treball President Macià, i a Àngel Velasco (a títol pòstum), Ramona Criado i Josep Lluís Vigatà la medalla al treball President Macià pels seus mèrits al món del treball en benefici dels interessos generals.

El mestre torronaire Àngel Velasco, que va morir el 2022, serà reconegut per la seva tasca com a propietari de Torrons Vicens des del 2000, la qual ha fet créixer fins a més de 40 botigues arreu del món.

Per la seva banda, el celler Castell del Remei rebrà la menció de responsabilitat social empresarial pels seus conreus de vinya ecològica i agricultura biodinàmica. En l'àmbit empresarial, l'agrupació d'empreses Ingroup, creada per exalumnes de la UdL, estarà distingit en la categoria de foment de creació d'empreses i ocupació de qualitat.

Els reconeixements del departament de Presidència es van crear el 1938

Finalment, el catedràtic de Física i Química, Josep Lluís Vigatà, rebrà el guardó pels seus coneixements, lligats al món de l'automoció i l'economia circular, mentre que Ramona Criado ho farà en reconeixement de la seva tasca dins de la cervesera San Miguel, on va esdevenir una de les primeres dones dins del comitè d'empresa.