Desmantellen diverses plantacions 'indoor' de marihuana a Castellserà i Bellmunt d'Urgell

Segons els mateixos Mossos s'han realitzat 4 entrades a cases i diverses detencions, en què s'ha intervingut en un total de 1.429 plantes
Els Mossos d'Esquadra aquest matí a Castellserà. © Comarques de Ponent
photo_camera Els Mossos d'Esquadra aquest matí a Castellserà. © Comarques de Ponent

A primera hora del matí, arran una investigació per delicte contra la salut pública, els Mossos d'Esquadra han activat un dispositiu per desmantellar diverses plantacions indoor de marihuana a Castellserà i Bellmunt d'Urgell.

Segons els mateixos Mossos s'han realitzat 4 entrades a cases i diverses detencions, en què s'ha intervingut en un total de 1.429 plantes, bona part de les quals són esqueixos. En dues de les cases escorcollades es van trobar 800 i 483 esqueixos de marihuana, respectivament, mentre que en una altra casa hi havia 126 plantes en plena producció i, a la quarta, ja havien collit.  A banda, la policia també va trobar diners en efectiu i altres drogues en menor quantitat, concretament van a la segona casa van trobar 13.200 € i 20 g de cocaïna. Tres de les quatre cases es localitzaven a Castellserà i una a Bellmunt d'Urgell.

Els agents van detenir 6 homes i 2 dones, d’edats compreses entre els 25 i els 58 anys, per delicte contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric i pertinença a grup criminal. El cas està en mans del jutjat de Balaguer, 5 dels detinguts passen a disposició demà dissabte i 3 van quedar en llibertat amb càrrecs.