La Diputació de Lleida nomena el nou consell rector de Promoció Econòmica

L’òrgan gestor del patronat econòmic provincial estarà format per representants de diferents administracions, cambres, sindicats i dels diferents grups polítics que conformen l’ens

Constitució del nou consell rector del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida ©DiputaciódeLleida
photo_camera Constitució del nou consell rector del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida ©DiputaciódeLleida

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida compta des d’aquest dilluns amb un nou consell rector. En aquesta nova legislatura continuarà estant liderat pel president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, i comptarà amb el diputat Jordi Verdú com a vicepresident.

L’organisme estarà format pels presidents dels consells comarcals del Segrià, l’Urgell, la Noguera, el Solsonès, el Pla d'Urgell i el Pallars Jussà, tres representants de la Generalitat, dos representants de la Cambra de Comerç de Lleida i la de Tàrrega, un representant de cada grup polític present a la Diputació, sis diputats elegits pel Ple, dos representants sindicals (UGT i CCOO) i el director del Patronat, que no tindrà dret a vot.

Les competències són aprovar el programa general del Patronat i el projecte de pressupost, la plantilla o el reglament de règim intern de la Diputació.

En la primera sessió del nou consell s’ha aprovat els convenis de la Diputació amb PIMEC pel programa Accelera el Creixement Lleida i amb la Cambra de Lleida per l’execució de plans de foment de la competitivitat empresarial. Per altra banda, s’ha donat el vistiplau a la resolució de la convocatòria de subvencions per a empreses participants en fires i salons internacionals de l’anualitat 2023.