El Partit Demòcrata a Lleida ratifica Marc Solsona com a candidat al Parlament

Text: Redacció / Foto: Comarques

Els associats i associades del Partit Demòcrata a les comarques de Lleida han ratificat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, com a cap de llista de la formació per a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya, previstes pel diumenge 14 de febrer de 2021.

Durant la jornada celebrada aquest divendres, que s’ha desenvolupat de forma telemàtica de 10 del matí a les 7 de la tarda, Solsona ha obtingut el recolzament d’un 96,6% dels associats, mentre que els vots negatius i abstencions han representat un 0,8% i 2,5%, respectivament. La valoració del candidat del Partit Demòcrata a les comarques de Lleida ha estat la següent: “Convençut que el futur de Catalunya passa per les terres de Lleida, Pirineu i Aran, posant en valor la nostra singularitat i potencialitats, on recuperar poder polític serà clau i mirada d’obediència lleidatana marcarà la meva acció política”.

En conéixer els resultats, la candidata del Partit Demòcrata a la presidència de la Generalitat, Àngels Chacón, ha volgut congratular en Marc Solsona dient: “Enhorabona Marc. Un plaer compartir aquest objectiu amb tu a les terres de Lleida. Estic convençuda de que, amb tu, aquest projecte que iniciem no farà més que créixer”.

Nascut a Mollerussa l’any 1976, està casat i té dos fills, en Marc Solsona és alcalde de Mollerussa des del 17 de desembre de 2010 després de la renúncia voluntària de l’anterior alcaldessa i amb un acord de govern amb ERC. Poc després, Solsona pren possessió com alcalde electe l’11 de juny del 2011 després d’obtenir majoria absoluta a les eleccions municipals i renova la majoria en les eleccions del 2015, sota les sigles PDeCat-Demòcrates, i en les 2019 per JuntsxCat.