Eloi Bergós abandona la presidència de Junts per Catalunya

A partir d'aquí, està previst obrir en les pròximes setmanes un procés d'eleccions per a la designació d'un nou president i la nova executiva que l'haurà d'acompanyar a la vegueria de Ponent
Eloi Bergós alcalde de Penelles ©JosepAPérez
photo_camera Eloi Bergós alcalde de Penelles ©JosepAPérez

El president de Junts per Catalunya a les comarques de Ponent, Eloi Bergós, ha presentat aquest dimarts la seva renúncia al càrrec per motius personals. Bergós ha estat president de la Vegueria de les Terres de Lleida des de la seva constitució, l’any 2020, un càrrec de partit que ha compaginat amb l’alcaldia de l’Ajuntament de Penelles i, en els passats quatre anys, també amb el seu càrrec de diputat a la Diputació de Lleida.

A partir d'aquí, està previst obrir en les pròximes setmanes un procés d'eleccions per a la designació d'un nou president i la nova executiva que l'haurà d'acompanyar a la vegueria de Ponent. Junts preveu proporcionar en els pròxims dies detalls sobre el termini de presentació de candidatures i el calendari del procés electoral.

Eloi Bergós
Eloi Bergós

En una carta dirigida a la militància de Junts, Bergós ha expressat el seu agraïment pel suport rebut durant la seva gestió. Ha destacat la importància del treball col·lectiu i l'aportació dels membres en la construcció del projecte polític del partit. Bergós també ha volgut agrair a la presidenta de la formació, Laura Borràs, i al secretari general Jordi Turull, la confiança que li han dipositat durant tot aquest temps i ha assegurat que ha estat un "privilegi" servir al president Puigdemont i "col·laborar en la construcció d'un futur millor per a tots i totes".

Bergós s'ha compromès a continuar col·laborant amb el partit, tant des de la seva posició com a militant de base, com des de l'alcaldia de Penelles, i a mantenir el seu compromís amb la independència de Catalunya i el progrés de país.