L'esport lleidatà celebra els èxits de prop de 200 esportistes de les comarques de Ponent

El palmarès inclou 168 esportistes i 30 equips lleidatans

Exhibició de ball en l'acte de reconeixement a l'esport lleidatà ©JordiBonilla
photo_camera Exhibició de ball en l'acte de reconeixement a l'esport lleidatà ©JordiBonilla

El Teatre L'Amistat de Mollerussa ha acollit aquest dimecres l'acte de reconeixement a 168 esportistes 30 equips de les comarques de Ponent pels seus èxits esportius durant el 2023. Dels guardons individuals, 105 han estat per a esportistes masculins i 63, femenines. Pertanyen a 61 clubs i entitats, 46 dels quals lleidatans.

Entre els esportistes distingits hi ha hagut set podis en campionats del Món i vuit en campionats d'Europa. També cal destacar equips que han assolit trofeus importants com la Copa del Rei de tennis taula de l'Enoli Borges Vall o el subcampionat d'Europa del CP Vila-sana.

Tots han estat obsequiats amb una reproducció de la litografia Vida i Esport de l’artista lleidatana Maite Farreres

Entrega de reconeixement a atletes lleidatans ©JordiBonilla
Entrega de reconeixement a atletes lleidatans ©JordiBonilla

L'entrega de guardons ha estat presidida per la secretària general de l’Esport i l’Activitat Física, Anna Caula; la delegada del Govern, Montse Bergés; el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, i l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona.

Caula ha volgut posar en relleu que “Catalunya té un ADN esportiu molt propi” i que Lleida hi juga un paper cabdal en disciplines com l'hoquei sobre patins, l'atletisme o el bàsquet. Per la seva banda, Solsona ha reivindicat Mollerussa com a “ciutat que viu i respira esport dia a dia”.