S'esllavissa un tros de mur de la Seu Vella de Lleida

Text: ACN / Foto: Paeria de Lleida (ACN)

Un tros de mur de la Seu Vella de Lleida s'ha esllavissat, segons ha informat la Paeria de Lleida. La Paeria ha difós la notícia aquest dilluns, poc abans de les nou de la nit, al seu compte de la xarxa social Twitter. A la mateixa entrada, que acompanya amb una fotografia del desperfecte, el consistori indica que els tècnics municipals de guàrdia són a la zona afectada i que, per prevenció, s'ha tallat l'accés a tots els accessos. També s'ha indicat que s'ha desallotjat totes les persones que es trobaven passejant pel monument.

Segons la Paeria, la Guàrdia Urbana ha rebut l'avís i ha avisat la tècnica municipal de guàrdia perquè avaluï l'estat d'aquest tram de la muralla. Davant el risc de nous despreniments, s'ha ordenat desallotjar totes les persones que es trobaven en aquells moments passejant pel monument i tallar tots els accessos.

El paer en cap, Miquel Pueyo, el primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Toni Postius, i el regidor de Mobilitat, Joan Ramon Castro, s'han personat al lloc. Demà al matí a primera hora l'equip tècnic municipal valorarà els danys per començar la restauració.