Sis lleidatans reconeguts amb les medalles i plaques President Macià al Treball

Han estat Àngel Velasco (pòstum), Ramona Criado, Josep Lluís Vigatà, Roser Vila, Castell del Remei i INGROUP
Tomàs Cusiné i Mireia González recullint la placa ©Govern
photo_camera Tomàs Cusiné i Mireia González recullint la placa ©Govern

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, juntament amb el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, van entregar aquest dimarts les Medalles i Plaques al Treball President Macià 2023. Entre els guardonats, quatre persones i dues entitats estan vinculades a Lleida.

Guardonats medalles i plaques President Macià al Treball ©Govern
Guardonats medalles i plaques President Macià al Treball ©Govern

Àngel Velasco Pérez, a títol pòstum, ha estat reconegut per la seva trajectòria com a pastisser i per fer créixer l’empresa Torrons Vicens, fundada el 1775. Ramona Criado Cerro ha estat premiada pel seu paper com a pionera en el món laboral, especialment a la fàbrica de cervesa San Miguel de Lleida, on va ser una de les primeres dones al Comitè d'Empresa.

Josep Lluís Vigatà Campo, catedràtic de Física i Química, ha destacat per la seva contribució en l'àmbit empresarial amb la creació d'ASYSUM i altres empreses dedicades a l'economia circular. La directora general de la Cooperativa de Sant Isidre de les Borges Blanques, Roser Vila Baró, ha estat reconeguda per la seva contribució al cooperativisme agrari i la modernització de la cooperativa.

Els guardons reconeixen els mèrits laborals de dinou persones i cinc entitats que han destacat per les seves qualitats i serveis

En la categoria de Responsabilitat Social Empresarial, Castell del Remei ha estat distingit per la seva gestió ecològica i sostenible del celler més antic de Catalunya en l’elaboració de vins. INGROUP ha estat premiat en la categoria de Foment de la Creació d'Empreses i de l'Ocupació de Qualitat per la seva innovació en tecnologies 4.0 i la seva contribució a la creació de llocs de treball especialitzats a Lleida.