Torna la campanya “Compra i descobreix Catalunya” als comerços de Ponent

Foto: Paeria de Cervera.

El dia 1 de juny ha començat la 12a campanya “Compra i descobreix Catalunya”, que organitza la Xarxa de Barris Antic amb Projectes en 33 municipis del país, com Cervera, Balaguer, Tremp, entre altres, amb l’objectiu de donar suport al petit comerç i promocionar el turisme de proximitat.

Durant el mes de juny, les persones que comprin a les botigues adherides a la campanya, que estaran senyalitzades amb el cartell de la dotzena edició, podran participar en el sorteig de premis per visitar els 33 municipis organitzadors. Les experiències inclouen visites guiades, visites teatralitzades, dinars, coneixement de l’entorn natural, tastos, nits d’hotel, participar en festes i fires locals, entre altres.

Per participar-hi, els compradors i les compradores hauran d’omplir una butlleta de paper amb les dades personals per participar en el sorteig. Enguany, com a novetat, es posa en marxa una butlleta digital, que afavorirà la reducció del consum de paper i amb la qual s’espera augmentar la participació de la gent més jove. El funcionament és molt senzill, ja que els i les participants només han d’omplir un formulari amb les dades personals, a través del portal web participa.xarxabarris.cat, i adjuntar-hi una fotografia del tiquet de compra, que servirà per validar la correcta participació.

Al juliol es farà el sorteig de les 34 experiències per a dues persones (33 per als clients i una per als comerciants), en cadascun dels 33 municipis organitzadors, que es podran gaudir fins al març de 2023, segons la data especificada per cada municipi. Tots els premis, característiques i dates es poden consultar al web de la Xarxa de Barris.

Els municipis participants en la demarcació de Lleida son Balaguer, Cervera, Cervià de les Garrigues, el Pont de Suert, Juneda, les Borges Blanques, Lleida, Solsona, Torres de Segre i Tremp. Les poblacions del Pont de Suert, la Sénia i Montblanc són les incorporacions d’enguany.