Vermut literari i exposició de cotxes clàssics per commemorar el Dia Mundial de la Poesia a Massalcoreig

Foto: Ajuntament de Massalcoreig.

Massalcoreig va organitzar, per segon any consecutiu, un vermut literari per commemorar el ‘Dia Mundial de la Poesia’, al qual s’hi va sumar enguany, una exposició de cotxes clàssics.

Durant tot el matí, el carrer de ‘l’Escorxador’ va aplegar una exposició de cotxes clàssics i antics, organitzada per l’entitat Amics del Transport i la qual va aplegar més d’una 30a de vehicles. Els conductors van aprofitar la floració del Baix Segre per organitzar una ruta pels municipis florits, aturant a Massalcoreig per oferir un esmorzar a popular a tots aquells curiosos que es van apropar a observar els vehicles antics.

D’altra banda, el consistori va organitzar, per segon any consecutiu, un Vermut Literari per commemorar el Dia Mundial de la Poesia. L’acte va començar a les 12 de migdia amb la lectura de diferents poemes i peces literàries a càrrec de la ciutadania de Massalcoreig.

Montse Jové, alcaldessa, va explicar que la finalitat d’aquest vermut és apropar als veïns i veïnes del poble la cultura mitjançant la lectura i la poesia. “Tothom qui ho vulgui pot participar, ja sigui llegint una peça d’algun escriptor com peces de creació pròpia. Al municipi, gràcies a la participació ciutadana i liderats per la nostra veïna Maria Antonieta Gili, s’ha impulsat un grup de lectura que motiva a tots aquells que en vulguin formar part, a la lectura, la comprensió literària i la cultura”.

Dones i homes, joves i grans, van llegir poemes en aquest acte, el qual va finalitzar amb un vermut per a tots els assistents.