Cervera atorga una medalla centenària per a Remei Llobet Eroles

Redacció | Foto: Paeria de Cervera

La veïna de Cervera Remei Llobet Eroles va rebre la medalla commemorativa per haver complert 100 anys, que atorga la Generalitat de Catalunya, en un acte d’homenatge que va tenir lloc el dissabte 14 de gener.

L’acte es va convocar amb la finalitat d’homenatjar Remei Llobet Eroles amb motiu del seu centenari, que va celebrar el dia 30 de desembre.

Remei Llobet Eroles va néixer a Tàrrega el 30 de desembre de 1922. Era la filla petita de set germans i amb la seva família es va traslladar a viure a Verdú. Als 22 anys va venir a Cervera, on es va casar amb Ramon Felip i van tenir una filla. Va estar al capdavant d’una perruqueria fins a la seva jubilació.

A l’homenatge, que va tenir lloc a la residència Mare Güell, va estar acompanyada per la seva família i la direcció i el personal del centre.

El lliurament de la medalla va anar a càrrec del paer en cap, Joan Santacana, i la consellera comarcal de Serveis Socials, Salut i Igualtat, Gemma Martínez, que també la van obsequiar amb una placa commemorativa, de part de la Paeria de Cervera, i un lot de productes de proximitat, per part del Consell Comarcal de la Segarra.