Cervera ja ho té tot a punt per celebrar el Carnaval

Redacció | Foto: Paeria de Cervera

La festa de Carnaval es reactiva amb força a Cervera, amb la inscripció de 12 comparses, amb més de 400 participants, en la rua que tindrà lloc el dissabte 18 de febrer, a partir de les 17.30 h.

La rua sortirà de la plaça Universitat i farà el recorregut fins al pavelló polivalent, on hi haurà un berenar, la lectura del pregó, el lliurament de premis i ball de disfresses. Estarà animada pel grup de percussió Bombollers de Cervera i s’ha establert un punt de lluïment de les comparses a la rotonda “de l’Albareda”.

El Carnaval de Cervera també recupera la festa nocturna, que organitza un concurs de disfresses i màscares, al pavelló polivalent. Les inscripcions es faran a la barra fins a les 2 h.  La festa estarà animada per la companyia T Arte de Calle i amb la música dels DJ MIL-Ú i PD Carnaval de Secà.

La programació i les novetats que s’aniran esdevenint a la festa es poden consultar al nou perfil d’Instagram: @carnavalcervera.

El comerç de Cervera també participarà activament a la festa amb el concurs de decoració d’aparadors, organitzat de manera conjunta per l’Associació de Comerciants i la Paeria de Cervera. El lliurament de premis es farà juntament amb els de les comparses, al pavelló polivalent. Hi participaran un total de 9 comerços, que s’han inscrit prèviament.

Acord de col·laboració amb Carnaval de Secà

La Regidoria de Festes ha arribat a un acord de col·laboració amb l’Associació Cultural Carnaval de Secà per organitzar conjuntament el Carnaval de Cervera.

Amb aquest acord, des de la Paeria de Cervera es pretén fer un pas endavant per reactivar la festa, que enguany es podrà celebrar amb normalitat després de tres anys de restriccions.

L’Associació Cultural Carnaval de Secà és una entitat cerverina que organitza amb èxit el Carnaval d’Estiu, una festa popular que té lloc al juliol i que inclou una rua de disfresses, percussió, concerts....