Dàmaris Gelabert i l'Orquestra Simfònica del Vallès emocionen amb la Coral Infantil Nova Cervera

Foto: Coral Infantil Nova Cervera.

Aquest passat diumenge dia 30 de gener, la Coral Infantil de Cervera va celebrar la cloenda del seu 50è aniversari al costat de la cantant Dàmaris Gelabert i l'Orquestra Simfònica del Vallès.

La jornada va iniciar-se al matí, a les instal·lacions de l’Agrupació Coral de Cervera, acollint un taller de sensibilització musical per a nadons i infants de zero a dos anys, a càrrec de la mateixa cantant i pedagoga Dàmaris Gelabert. A continuació, van ser els cantaires més joves de la Coral Infantil els que van poder gaudir a través d’un taller dedicat.

A la tarda, va ser el torn del concert al Gran Teatre de la Passió, amb És l’hora de l’orquestra!. La Dàmaris Gelabert i en Julen Gerrikabeitia van posar veu i escena, amb arranjaments de l’Àlex Martínez; els músics de la Simfònica del Vallès la part instrumental, en Xavier Puig hi va posar la direcció. Els protagonistes de la jornada van ser els i les integrants de la Coral Infantil Nova Cervera, formada pels cantaires, les directores, les famílies, i els estrets col·laboradors i amics entusiastes, que convertiren l'espectacle una festa coral i musical.

L'acte va finalitzar amb un missatge musical a favor de la pau, amb la interpretació de la cançó “La Festa de la Pau”, de la mateixa Dàmaris, amb lletra d’Eulàlia Canal. Cada 30 de gener es recorda el dia escolar de la no-violència i la pau, data de l’aniversari de la mort de Mahatma Gandhi.