El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, visita per primera vegada la capital de la Segarra, Cervera

Redacció | Foto: Paeria de Cervera

Josep Gonzàlez-Cambray va realitzar, divendres 21 d’octubre, la seva primera visita institucional a Cervera, on va ser rebut a la Paeria i ha mantingut una trobada amb la comunitat educativa del municipi a l’Auditori.

El conseller va estar acompanyat pel director dels Serveis Territorials d’Educació a Lleida, Claudi Vidal. A la Paeria van tenir una trobada amb paer en cap, Joan Santacana; el regidor d'Escola de Música i Conservatori, Ramon Augé; la regidoria de Cultura, Mercè Carulla, i la regidora de Turisme, Roser Segura.

Va signar al Llibre d’Honor i ha rebut, de mans del paer en cap, Joan Santacana, el còmic “Viatge a l’Origen de la Generalitat” com a obsequi. El còmic és obra de Maria Teresa Salat (historiadora) i Ton Granell (il·lustrador).

Posteriorment, s’ha desplaçat cap a l’Auditori Municipal, on es va reunir amb les direccions dels centres educatius de Cervera amb la finalitat de conèixer de primera mà les necessitats i els neguits de la comunitat educativa del municipi. Hi van participar les direccions de les tres escoles, els dos instituts, la llar d’infants, el centre de formació d’adults i l’escola municipal de música – Conservatori.