Formalitzen el contracte d'obres de millora del ferm de la A-2 a la circumval·lació de Cervera

Redacció | Foto: Mitma

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha formalitzat per un import de 10,27 milions d'euros (IVA inclòs) un contracte d'obres per a la rehabilitació superficial i estructural del ferm a l'autovia A-2, entre els quilòmetres 514,000 i 522,270, en la circumval·lació de Cervera. Pròximament, es publicarà el corresponent anunci en el Butlletí Oficial de l'Estat.

L'actuació contempla la rehabilitació superficial a tot l'ample de totes dues calçades. A més, es complementarà amb actuacions de rehabilitació estructural, que es concentren en els carrils drets de totes dues calçades.

Aquesta actuació suposa la millora del ferm de la A-2 a la província de Lleida, on s'han mobilitzat 21,8 milions d'euros en obres als trams de la variant de Lleida, en concret entre els quilòmetres 443 i 460 (14,2 milions d'euros en un contracte d'obres recentment adjudicat) i entre els quilòmetres 460 a 475 (obres ja executades durant els últims 3 anys).

L'actuació s'inclou dins del programa de conservació i manteniment de la Xarxa de Carreteres de l'Estat, en el qual Mitma ha invertit més de 85 milions d'euros des de juny de 2018 a la província de Lleida.