La Coral Infantil Nova Cervera compartirà activitats amb la cantant i pedagoga Dàmaris Gelabert

El diumenge dia 30 de gener, en el marc de la cloenda de la celebració dels 50 anys de l’entitat, la Coral Infantil Nova Cervera comptarà al llarg de tota la jornada amb la presència de la cantant i pedagoga Dàmaris Gelabert.

La coral i Gelabert compartiran activitats amb els membres de l’entitat, així com amb el conjunt de cerverins i segarrencs, i totes aquelles persones que vulguin acompanyar a l'entitat en el marc de la celebració.

Al matí, les instal·lacions de la seu de l'Agrupació Coral de Cervera s'obriran per oferir un taller familiar, obert a tothom, de sensibilització musical adreçat a infants de 0 a 2 anys. La Dàmaris Gelabert, a través de la música i el cant, cercarà el gaudi sensorial dels infants i adults participants.

Al migdia, seran els mateixos cantaires de la Coral Infantil, des dels de tres anys fins als de cicle inicial (els grups d’Escatxics, Barrufets i Petits), els que comptaran amb un taller amb Gelabert. A través del joc i el cant, prepararan el concert que compartiran amb ella unes hores després.

A les sis de la tarda serà el torn, al Gran Teatre de la Passió, de l’espectacle És l'hora de l'orquestra. El certamen, que aplegarà damunt l’escenari a la Dàmaris Gelabert, l'Orquestra Simfònica del Vallès i els cantaires (infants i joves) de la Coral Infantil Nova Cervera, totes elles i ells sota la batuta del mestre Xavier Puig Ortiz.

Tot un extraordinari esdeveniment per a petits i grans, ple de música, cants i alegria, i on la Pau assolirà un protagonisme molt especial en el marc del 30 de gener, Dia escolar de la No-violència i la Pau.