L'Escola de famílies organitza xerrades d'interès per a les famílies de tota la Segarra

Foto: Escola de famílies

La pandèmia ha unit els plans educatius de Guissona i Cervera amb una proposta conjunta de xerrades amb l’objectiu de poder arribar a les famílies de tota la comarca: l’escola de famílies. Aquesta iniciativa, per segon any consecutiu, permetrà que les famílies de Cervera, de Guissona i de la resta de centres educatius de la comarca puguin gaudir de conferències de qualitat que tracten temàtiques d'interès proposades per les famílies d'ambdós municipis: educació afectiva i sexual, alimentació saludable, noves tecnologies, etcètera.

La primera xerrada, "Límits i ràbia", a càrrec de la psicòloga, psicoterapeuta i escriptora Elisenda Pascual, es durà a terme en format virtual el dimecres 10 de novembre a les 18.30 h. Seguidament, amb una freqüència mensual i de febrer fins a maig, esdevindran la resta de conferències programades, amb ponents com: el coach i comunicador Joan Carles Folia; la mediàtica metgessa especialitzada en nutrició i dietètica Montserrat Folch; la sexòloga youtuber Isabel Duque, més coneguda com Psicowoman, i el metge i sexòleg Santiago Frago.

Per participar a les conferències cal formular inscripció prèvia, a través dels enllaços i dels codis QR que s'aniran divulgant. També es podrà accedir a tota la informació a través de les pàgines web dels dos ajuntaments (http://www.guissona.cat https://www.cervera.cat).

Amb aquesta proposta, els plans educatius d'entorn de Cervera i Guissona pretenen donar eines per a una criança positiva amb la intenció de crear xarxa i donar suport en el dia i dia de les famílies.