“Nua (Radiografia d’un trastorn)” d’Ann Perelló i Andrea Ros serà la pròxima obra de la temporada de teatre de Cervera

Redacció | Foto: Paeria de Cervera

Després de l'èxit de la primera obra de la temporada teatral 2022-2023 ”El Llop”, la versió del clàssic “Terra Baixa”, dirigida per Àngel Llàcer i Enric Cambray, que va aplegar un total de 760 espectadors al Gran Teatre de la Passió, el cicle continua amb l'obra “Nua (Radiografia d’un trastorn)” d’Ann Perelló i Andrea Ros, que tindrà lloc el pròxim diumenge 16 d’octubre, a les 19 hores, al Gran Teatre de la Passió.

Es tracta d’una obra que reflexiona sobre els trastorns alimentaris i la pressió estètica. El text, d’Ann Perelló i Andrea Ros, és interpretat per la mateixa Ann Perelló, en forma de monòleg que actua de diàleg amb el públic. Un joc escènic amb la posada en escena de cinc vàters, una webcam i elements audiovisuals que permeten al públic viatjar amb la protagonista per comprendre com viu el malson del seu trastorn.

L’abonament de temporada permet gaudir de sis representacions, programades entre els mesos d’octubre de 2022 i maig de 2023, per un preu de 100 euros. Es pot comprar a través del web www.cervera.cat.

El 25è Cicle “Apassiona’t”, la programació d’arts escèniques i música que organitza la Regidoria de Cultura de la Paeria de Cervera, presenta propostes de diferents gèneres i per a tots els públics.

Com en l’anterior edició, incorpora un espectacle musical, que serà “Les dones de la meva vida” amb Elena Gadel i Marta Robles.

Enguany, com a novetat, preveu un espectacle de dansa, amb la reconeguda coreògrafa Sol Picó.

La programació també inclou la commovedora l’exitós drama “L’oreneta”, protagonitzat per Emma Vilarasau i Dafnis Balduz; l’espectacle còmic “Per fi sol”, amb Carles Sans (El Tricicle); i la comèdia humana “La pell fina”, de Yago Alonso i Carme Marfà.

La compra d’entrades anticipades es pot fer per Internet als webs www.cervera.cat o www.granteatrecervera.cat.

Les entrades també es podran comprar a les taquilles del Gran Teatre de la Passió a partir de dues hores abans de l’inici de l’espectacle.

Per incentivar l’assistència de tots els col·lectius, es podran gaudir de diferents descomptes com els que s’apliquen a grups de més de 15 persones, joves de menys de 18 anys, persones en situació d’atur, famílies nombroses o monoparentals, Carnet Jove, TresC, persones amb discapacitat i de més de 65 anys.