Continua oberta la participació en la cooperativa de serveis a la llar de Cervera

La Regidoria de Polítiques Feministes i LGTBI+, amb el suport i assessorament de Ponent Coopera i la col·laboració del Consell Comarcal de la Segarra, continua treballant en el projecte per a la creació d’una cooperativa de serveis d’atenció i de cura a les persones i a les llars del municipi.

L’objectiu de la cooperativa és garantir drets laborals i condicions a moltes de les dones que actualment ja duguin a terme aquesta tasca, però que es veuen obligades a fer-ho sota l’economia submergida i sense cobertura legal. A més, la finalitat també és garantir a les persones grans o dependents una atenció professional i personalitzada de les seves necessitats.

El formulari d'inscripcions encara està obert per a totes aquelles persones que hi vulguin participar. Es poden inscriure tant les persones interessades a rebre els serveis de la cooperativa com també les persones que vulgueu oferir els vostres serveis, a través d'aquest enllaç.

Segons la regidora de Polítiques Feministes i LGTBI+, Mireia Brandon, “l'actual govern de la Paeria apostem per l'economia social i solidària i, a més, la creació d'aquesta cooperativa és una oportunitat per contribuir a la regularització i dignificació de les condicions laborals de les persones treballadores a la llar (neteja i cures), majoritàriament dones, i alhora oferir un servei professional i de qualitat”.