Última funció de la temporada de la Passió de Cervera

Foto: Passió de Cervera.  

Aquest dissabte, 30 d’abril, a les 4 de la tarda tindrà lloc l’última funció de la temporada de La Passió de Cervera, que després de dos anys d’aturada a causa de la pandèmia, enguany ha tornat amb tota la seva esplendor.

En total, hauran estat 6 representacions, comptant que se n'ha dut a terme una per setmana des del 27 de març, en el seu espai habitual des de fa dècades: el Gran Teatre de La Passió de Cervera.

Tot i que es farà un balanç de xifres un cop es doni per tancada la temporada actual, l’organització ja pot avançar que l’assistència de públic haurà estat bona i les novetats d’aquesta edició han estat ben acollides.

La Passió de Cervera és una de les més multitudinàries i antigues de Catalunya, donat que la seva història la remunta a l’any 1477, convertint-se així en la Passió més antiga d’Europa. A més, arriba a mobilitzar a més de 300 persones entre equip artístic i tècnic.

Enguany, s’hi ha presentat diverses novetats que han afectat sobretot a la durada de l’espectacle i al seu dinamisme escènic. Uns canvis que han volgut apropar aquesta representació a les formes de consumir teatre més actuals i per un públic acostumat als ritmes més ràpids.