Una nova acadèmia de dansa, ADA (All Dance Academy), s’instal·la al CEI Cervera

Redacció | Foto: Paeria de Cervera

El regidor de Promoció Econòmica, Ramon Augé, ha lliurat a Ainhoa Llobet, directora d’All Dance Academy, les claus del mòdul 5 del Centre d’Empreses Innovadores de Cervera, on oferirà classes de diversos estils de dansa.

ADA (All Dance Academy) és una nova acadèmia pionera en l’aprenentatge de la dansa i organitza un tipus d’activitats que fins ara no s’oferien a Cervera. Les principals línies d’actuació són el ballet, zumba i dansa contemporània, urbana, acrobàtica i qualsevol altre tipus que es pugui adequar a les instal·lacions.

El seu objectiu és potenciar el món de la dansa per a tothom i totes les edats. Per als infants s’adapten les classes per millorar la psicomotricitat i endinsar-los al món de la dansa, el ritme, la coordinació i la cooperació. També s’adapten les sessions als usuaris d’edat més avançada per fomentar el seu benestar, relacions interpersonals, cooperació, la confiança… Més informació al web www.adaalldanceacademy.com i a les xarxes socials @adadance_academy.

Ramon Augé, regidor de Promoció Econòmica, li ha donat la benvinguda al CEI Cervera i ha animat la jove Ainhoa Llobet “a tirar endavant el seu projecte, amb el qual fa possible que a Cervera es continuï oferint activitats de dansa de qualitat i per a tots el públic”.