David Carabén posa música i sentiment als 25 anys de la Biblioteca davant més d’un centenar d’assistents

Foto: Ajuntament de Mollerussa

El cantant de Mishima, David Carabén, ha pujat aquest dijous a l’escenari del Centre Cultural, acompanyat de Dani Vega, per repassar la trajectòria musical del grup. Més d’un centenar d’espectadors van poder escoltar en acústic les cançons més significatives de l’artista barceloní, a més de conèixer-ne el rerefons i la història.

El concert s’emmarca dins la programació per celebrar el 25è aniversari de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, que segueix aquest diumenge 28 a les 5 de la tarda amb la representació teatral per part de La Bleda titulada Mon Petit Souvenir, al Teatre L’Amistat, i amb l’exposició urbana de Valentí Gubianas, que repintarà els 10 espais dedicats als jocs de carrer amb dissenys propis, una tasca que ja ha començat a fer avui i que espera concloure el pròxim dimarts.

A més, a la Biblioteca encara s’hi pot veure l’exposició Qui sembra recull, 25 anys de la #Biblioteva, un recull de premsa que repassa la història de l’equipament municipal, a més de l’exposició-joc 25 Imperdibles, on els més petits poden emparellar objectes amb les obres literàries que aquests representen.