Abril, Bru i Gos Mullat, finalistes del concurs de bandes emergents de Cases de la Música

Els tres projectes musicals presentaran la seva proposta en un concert a l’Espai Orfeó de Lleida el dissabte 2 de desembre on es coneixerà el guanyador de la 4a edició del certamen

L'artista lleidatana Abril durant la seva actuació al festival Minúscul de Mollerussa ©PepMarco
photo_camera L'artista lleidatana Abril durant la seva actuació al festival Minúscul de Mollerussa ©PepMarco

El Concurs de Bandes Emergents de la Casa de la Música de Lleida ha anunciat a Abril, Bru i Gos Mullat com les tres propostes finalistes de la seva 4a edició. Les bandes pujaran a l’escenari de l’Espai Orfeó de Lleida el proper 2 de desembre a dos quarts de set de la tarda en un concert-final d’on sortirà el guanyador.

El guanyador s’endurà el Premi Talent Jove Estrats amb un enregistrament en un estudi professional valorat en 2.000 euros. El segon i tercer classificat rebran una dotació econòmica de 750 euros cadascun destinats al programa d’acompanyament artístic de Cases de la Música.

Les tres primeres edicions van premiar a Hoven, Shad Demn i La Niña Paracaídas

Abril és el projecte d’indie pop de la lleidatana Abril Pinyol, qui ja ha format part de la programació de festivals com Magnífic o Minúscul. Per la seva banda, Bru és una proposta intimista formada per Berta Saura i Julià Alexandre Rodríguez en diferents llengües. Finalment, Gos Mullat és una banda punk d’Alcarràs que enguany va presentar el seu primer treball L’antimúsica.