Àngel Llàcer i Sara Roy encapçalen la temporada del Teatre Ateneu de Guissona

L'obra L'Auca del Senyor Esteve, del programa de TV3 La Puntual, serà un dels principals reclams de la programació, que també inclou teatre de proximitat amb obres com L’espill encantat
Imatge promocional de l’espectacle L’auca del senyor Esteve dirigit per Àngel Llàcer
photo_camera Imatge promocional de l’espectacle L’auca del senyor Esteve dirigit per Àngel Llàcer

De febrer a maig el Teatre Municipal Ateneu de Guissona posarà sobre l’escenari la segona temporada d’arts escèniques del municipi amb una programació que inclou cinema, música, teatre, dansa i propostes artístiques familiars dins del cicle Xarxa.

La Comissió Artística del Teatre Municipal Ateneu, formada per representants de l’Ajuntament de Guissona i representants de l’Associació Cultural Ateneu, ha elaborat un programa on destaquen espectacles com L’auca del senyor Esteve, dirigit per Àngel Llàcer, que aterrarà a l'escenari el 13 d'abril, o La primera alcaldessa, que es representarà en el marc dels actes del 8 de març.

En el pla musica, s’han programat propostes com el grup de jazz Afro Blue o la jove cantautora Sara Roy

Imatge de l'obra L'Espill encantat ©ApropaCultura
Imatge de l'obra L'Espill encantat ©ApropaCultura

L’espai cultural també comptarà amb propostes teatrals de proximitat com L’espill encantat, que estarà al teatre durant una setmana amb programació escolar. El 15 de març també es representarà pel públic general en el marc de Cap Butaca Buida, una iniciativa per omplir totes les butaques del país.

A més, en aquesta temporada l’Ateneu també deixa lloc al clown, comptant amb l’humor gestual de Leandre Clown el 24 de febrer, i a la dansa, amb la guissonenca Jove Companyia de Dansa Montse Esteve com a clausura de la temporada el 18 de maig.