Cal Prim tornarà a omplir Verdú de música amb una quinzena de concerts

Del 2 de juliol al 10 d'agost amb propostes com Puig Gosau Eterna Glòria, Música d'una Nit d'Estiu o Trompes a la fresca

Un dels concerts de la passada edició a Cal Prim ©CalPrim
photo_camera Un dels concerts de la passada edició a Cal Prim ©CalPrim

La casa senyorial de Cal Prim de Verdú tornarà a ser escenari del Cicle de Concerts a Cal Prim que arriba a la seva 13a edició del 2 de juliol al 10 d'agost amb una quinzena de propostes. La iniciativa, programada per Eduard Boleda, vol convertir un any més les nits d'estiu de Verdú en petites experiències musicals de diferents estils, maridades amb vins de cellers locals.

El tret de sortida serà el 2 de juliol amb Metamorfosi. Music on Duo i al llarg dels diferents vespres es podran veure propostes com l'espectacle Puig Gosau Eterna Glòria. El compositor Joan Prim torna a casa el 17 de juliol, Música d’una Nit d’Estiu amb l'Orquestra de Cambra Catalana el 26 de juliol o Trompes a la fresca amb Horns for all Seasons H4as el 3 d'agost.

També hi haurà poesia i narracions amb Pensaments i Sonoritats. Bach, Goethe i Maragall (9 de juliol) o Refugi (11 de juliol).

Els concerts començaran a les deu de la nit i, un cop acabats, s'oferiran els tastos de vi. El Cicle de Concerts a Cal Prim l'organitza el músic Eduard Boleda i família amb la col·laboració de l'Associació Cultural Xercavins i l'Ajuntament de Verdú.

Programació completa del 13è Cicle de Concerts a Cal Prim

2 de juliol: Metamorfosi. Music on Duo (Jaume Soriano i Oksana Shymanska)

3 de juliol: Entre la vida i la Mort. Primsemble (Marisa Martins, Joan Espina, Joan Marsol, Eduard Boleda, Xavi Roig, Roger Azcona i Bernat Bonjorn)

4 de juliol: Leyre Estruch Trio (Leyre Estruch, Vicente López i Tramel Levalle)

9 de juliol: Pensaments i Sonoritats. Bach, Goethe i Maragall (Anna Ycobalzeta, Lluís Heras i Jordi Reguant)

11 de juliol: Refugi (Enric Kahn i Genís Gaya)

17 de juliol: Puig Gosau Eterna Glòria. El compositor Joan Prim torna a casa (Cor de cambra Absis i conjunt instrumental)

18 de juliol: Cançons d’Arreu. Aura i Biel Quartet (Juan Pastor, Adrià Claramunt, Biel Harper i Aura Mauri)

22 de juliol: Anna Amigó

25 de juliol: La Mort i la Donzella. Quartet Aisling (Ferran Sylvan James, Elisabeth Bataller, Núria Pujolràs, Guillermo Turnia)

26 de juliol: Música d’una Nit d’Estiu. Orquestra de Cambra Catalana (Joan Espina, violí solista, i Joan Pàmies, director)

31 de juliol: Pajarillo que cantas (Anna Guixé, Jordi Guixé i Denis Grosu)

3 d’agost: Trompes a la fresca. Horns for all Seasons H4as

7 d’agost: Lo Dixie (Jordi Guixé, Gabriel Prieto, Jaume Sanchís, Gerard Santacreu, Denis Grosu i Guillem Vives)

9 d’agost: Passeig entre Cordes. Quartet de Falla (Amanda Camacho, Dixon Scola, Maria Cabús i Carla Artigau)

10 d’agost: Croma Trio (Vicente Marín, Marc Sánchez i Guillem Salles)