Cesk Freixas i Ernest Crusats, al festival Minúscul de Mollerussa

A través del web del festival pot reservar seient per cadascun dels concerts

Festival Minúscul Mollerussa
photo_camera Festival Minúscul Mollerussa

El Festival Minúscul de Mollerussa ha presentat la programació de la seva tercera edició, que se celebrarà al pati de Cal Jaques els dijous 8, 15, 22 i 29 d’agost. Cesk Freixas, Bru, Ernest Crusats i Magalí Datzira són els noms que configuren la programació que manté el petit format com a insígnia.

Cesk Freixas (8 d’agost) s’acomiada enguany dels escenaris celebrant el 20è aniversari de la seva trajectòria. El seu repertori per aquesta gira fa un repàs als grans èxits de la seva discografia. Lleida ha esdevingut cantera d’artistes prometedores i Bru (15 d’agost) n’és una de les màximes exponents dels darrers anys. Amb un pop curat que no té escrúpols amb els sentiments, presentarà el seu primer treball en format duet.

Després d’una pila d’anys liderant La iaia, Ernest Crusats (22 d’agost) va engegar el 2022 el seu projecte en solitari amb el disc La font gelada. El Minúscul serà una de les poques ocasions per veure Crusats en format acústic i l’única data a Ponent. Finalment, Magalí Datzira (29 d’agost) presentarà la seva proposta de fusió del jazz, el funk o l’electrònica. El seu format més íntim està format per ella i el seu contrabaix posant al centre les seves lletres sensibles.

A través del web del festival (www.festivalminuscul.com) es pot reservar seient per cadascun dels concerts

Les entrades mantenen el preu diari de 5 euros i es paguen únicament a taquilla. Les portes s’obriran a dos quarts de vuit del vespre i els concerts començaran a les vuit.

La presentació del cartell es va dur a terme amb un acte al pati de Cal Jaques el dissabte 1 de juny. La descoberta de la programació va anar a càrrec d’Anton Not, Cristina Simon, Aïda Fontova, Diana Solé i Joan Francesc Dalmau i va comptar amb l’actuació de David RD amb versions acústiques.