El cicle Brots d’Agramunt centra la mirada en el públic infantil i jove

La temporada arrencarà el 17 de febrer amb El petit univers, de Marcel Gros i també hi passaran espectacles de la Sala Flyhard, Mercè Arànega i Pep Gimeno Botifarra, entre altres
Marcel Gros és un dels protagonistes de la programació del cicle Brots d'Agramunt ©MarcelGros
photo_camera Marcel Gros és un dels protagonistes de la programació del cicle Brots d'Agramunt ©MarcelGros

La sisena temporada del Cicle d’Arts Escèniques i Musicals Brots d’Agramunt ha presentat una programació centrada en consolidar el públic infantil i juvenil entre les butaques del Casal Agramuntí.

La temporada arrencarà el 17 de febrer amb El petit univers, de Marcel Gros, una proposta familiar de clown. També dirigida al públic infantil el 6 de març s’ha programat una obra dirigida als escolars; Alícia al país dels mòbils, de la plataforma pedagògica Viu el teatre.

Per als adults, destaquen les darreres produccions de la Sala Flyhard La nit del peix kiwi amb Santi Ricart l’1 de març i Austràlia, d’Israel Solà, el 22 de març. Pel Casal Agramuntí també hi passarà Mercè Arànega el 28 d’abril amb l’irònic Instruccions per fer-se feixista.

En l’apartat musical, sobresurt l’actuació del Cor Galindaina de Tàrrega el 8 de març amb l’espectacle La vida d’una dona. El valencià Pep Gimeno Botifarra també visitarà Agramunt el 13 d’abril.

S’ha creat un abonament a un preu de 45 euros, que inclou els espectacles de la Sala Flyhard, Mercè Arànega i el Botifarra

El principal descompte de la temporada és del 50% per a joves d’entre 16 i 20 anys per tal de fomentar la seva presència al teatre. També es manté el del 20% per majors de 65, persones amb diversitat funcional, usuaris del Carnet Jove i del Circuit Urgellenc.