El Cicle de Joves Intèrprets de Mollerussa clausura aquest dissabte la cinquena edició

Actuarà el trio format per la flautista María Milagros, la pianista Violeta de la Calle i el clarinetista Víctor Serrano
Cartell del darrer concert del V Cicle de Joves Intèrprets ©AssociacióMúsicaMollerussa
photo_camera Cartell del darrer concert del V Cicle de Joves Intèrprets ©AssociacióMúsicaMollerussa

L'Associació de la Música de Mollerussa posarà punt final a la cinquena edició del Cicle de Joves Intèrprets aquest dissabte 1 de juny. Serà a partir de les set de la tarda al Teatre L'Amistat amb l'actuació del trio format per la flautista María Milagros, la pianista Violeta de la Calle i el clarinetista Víctor Serrano.

L'entrada pel concert serà mitjançant taquilla inversa

Al llarg d'aquesta edició hi han participat músics joves com Anna Niebla, Llum Colomer, l'Osimun Quartet, Palmira Salvador, Joan Gubert, el Trio Atzar o Bárbara Auxiliadora Acín. Aquest cicle es va posar en marxa el 2019 i permet que el públic premii a un dels artistes amb una actuació posterior dins la temporada regular de l'associació.

Durant la presentació d'aquesta cinquena edició, el president de l’entitat, Ramon Roselló, afirmava que el cicle “és una plataforma per donar veu a joves artistes en formació i proporcionar-los un escenari i un públic”.