Tàrrega es convertirà en la Jamaica catalana amb el primer festival TàReggae

Reunirà noms internacionals com General Levy, Yare Collective, Paolo Baldini Dubfiles, Sharin Shank o Mellow Mood
General Levy
photo_camera General Levy

Del 14 al 16 de juny el Càmping Municipal de Tàrrega acollirà la primera edició de TàReggae, un festival de sons jamaicans i soundsystem que reunirà alguns dels noms més destacats d'aquesta escena a escala internacional com General Levy, Yare Collective, Paolo Baldini DubfilesSharin Shank o Mellow Mood.

La programació la completen Dj Rambla, Amasitas, Black Foots Reggae, La Bum Bum, Mediatek Sound, Migats Sound, Roostic Sounds, Ruralist Sound i Tropical Mystic. A més, els soundsystems Red Land i Dubchained seran els encarregats d'amplificar el festival.

La jornada de divendres i la de diumenge seran gratuïtes, mentre que per la del dissabte es poden comprar entrades a Ticketrona per 25 euros o a taquilla a 30 euros.

TàReggae és una iniciativa de Kymera Reggae, La Sonik Rubí i Red Land Sound System

A banda de les actuacions musicals, TàReggae tindrà un espai d'arts escèniques i ioga, un espai de xerrades a càrrec de La Soll amb ponents com Radi Solar o Josep Manel Busqueta, entre altres, un mercat d'arts i una zona de foodtrucks. L'organització també posa a disposició dels assistents un espai d'acampada gratuït