'Els Coixos' de Verdú caminen cap a la segona edició del festival EMPRIUS

La voluntat del festival EMPRIUS és oferir al públic de terres lleidatanes la possibilitat de participar i gaudir d'actuacions musicals en un entorn de proximitat de manera més freqüent, així com es vol projectar els atractius turístics i culturals de la vila de Verdú     
Festival EMPRIUS de Verdú ©ElsCoixos
photo_camera Festival EMPRIUS de Verdú ©ElsCoixos

Quim Bautista (Cover, A2veus, TV3) i Arnau Drums al vespre, Miquel del Roig serà el cap de cartell de la segona edició del festival EMPRIUS que se celebrarà el divendres 18 d'agost a Verdú.

Es tracta d'una iniciativa que va arrencar l'any passat l'associació Els Coixos amb el suport de l'Ajuntament del municipi de l'Urgell, amb l'objectiu de consolidar un festival a la comarca que convoques anualment alguns dels grups emergents més rellevants.

L'escenari estarà situat en Els Emprius, la zona esportiva de Verdú, on completarà el cartell d'actuacions Siderland (Benidorm Fest, TVE) i a partir de la matinada, seguit d’una sessió amb el Dj Sold3k. 

Segons els organitzadors, la voluntat és oferir al públic de terres lleidatanes la possibilitat de participar i gaudir d'actuacions musicals en un entorn de proximitat de manera més freqüent. Per altra banda, també es vol projectar els atractius turístics i culturals de la vila de Verdú. 

Festival EMPRIUS de Verdú
Festival EMPRIUS de Verdú
Festival EMPRIUS de Verdú
Festival EMPRIUS de Verdú