Els Premis ARC omplen de nou la Llotja sense cap guardonat lleidatà

Love of Lesbian i The Tyets son els principals guanyadors en una gala que ha deixat el Paupaterres de Tàrrega i el Magnífic Fest de Lleida sense premi al millor festival
Love of Lesbian van ser un dels guanyadors dels Premis ARC ©JordiBonilla
photo_camera Love of Lesbian van ser un dels guanyadors dels Premis ARC ©JordiBonilla
La comitiva del festival Paupaterres als Premis ARC ©JordiBonilla
La comitiva del festival Paupaterres als Premis ARC ©JordiBonilla

Els Premis ARC de l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya van tornar aquest dimecres al teatre de La Llotja de Lleida després del canvi d’emplaçament de l’anterior edició. Els reconeixements premien als millors artistes catalans en directe i a les millors programacions de sales, festes majors i festivals. En aquesta edició, el festival Paupaterres de Tàrrega i el Magnífic Fest de Lleida eren dos dels nominats dins de les categories de festivals, però els premis van acabar sent pel festival Càntut i Porta Ferrada.

Durant la gala van pujar a l’escenari Ramon Mirabet, Júlia Blum, Alidé Sans i Maruja Limón per presentar en directe les seves novetats

Els principals noms de la nit foren The Tyets, que es van endur el premi a millor gira d’artista d’autoria pròpia, i Love of Lesbian, per la millor gira internacional. Així i tot, qui més aplaudiments es va endur va ser Albert Mas, gerent d’ARC traspassat el passat mes d’octubre i una de les ànimes dels premis. Gran part dels premiats i entregadors de premis van voler tenir un record per Mas i la seva trajectòria dins del sector.

The Tyets van guanyar el premi ARC a la millor gira ©JordiBonilla
The Tyets van guanyar el premi ARC a la millor gira ©JordiBonilla

Altres artistes premiats van ser Mushkaa, com a millor artista revelació, El Pot Petit per la millor gira per a públic familiar, Alba Careta, a millor gira d'artista o grup de jazz i Los 80 Principales per la millor gira de grup de versions. Les Festes del Tura d’Olot i la Nova Jazz Cava de Terrassa van completar el palmarès de les millors programacions.

Durant la gala també van intervenir el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn: el paer en cap de Lleida, Fèlix Larrosa, qui entregant el premi a la millor festa major va recordar que “aquest any no hi som nosaltres”; la delegada del Govern a Lleida, Montse Bergés i la presidenta d’ARC, Raquel Bassas.