Els targarins La Élite fan el salt a les Gallery Sessions amb Diego Ibáñez

El projecte audiovisual ha aplegat noms internacionals i locals convertint-se en referent de les tendències musicals actuals
La Élite i Diego Ibáñez durant la gravació ©GallerySessions
photo_camera La Élite i Diego Ibáñez durant la gravació ©GallerySessions

La Élite s'ha convertit en un dels grups de referència de l'escena postpunk estatal i així ho confirma la seva participació a les Gallery Sessions, un projecte audiovisual nascut a Barcelona amb sessions en viu d'artistes nacionals i internacionals que compta amb milions de visualitzacions a YouTube.

Gallery Sessions és un dels canals prescriptors mundials de sons alternatius

La participació dels targarins en les sessions de Gallery ha estat en col·laboració amb Diego Ibáñez, vocalista dels madrilenys Carolina Durante, amb el tema inèdit Plan de Mierda. Les melodies de sintetitzador i les lletres provocadores que caracteritzen La Élite tornen a estar presents en aquest nou tema, cridat a ser un altre èxit.

Format per Nil RoigDavid Burgués, La Élite es troba actualment preparant el seu nou disc després de llançar Nuevo Punk a finals del 2022. Presentaran l'àlbum a la Sala Apolo de Barcelona el 24 de maig i la seva gira estival passarà per Mallorca, Bueu o Coimbra, a Portugal.