El festival EntreRius de Térmens canvia d'ubicació i de format

El cartell d’enguany presenta quatre concerts amb els músics Roger Torné, Guillem Roma, Magalí Saré & Manel Fortià, i Selva Nua que es duran a terme els dies 12 i 19 de juliol 

Joan Capdevila i Màxim Solanes presenten EntreRius ©JosepAPérez 1
photo_camera Joan Capdevila i Màxim Solanes presenten EntreRius ©JosepAPérez

Térmens consolida la proposta musical estiuenca del festival EntreRius, que arriba a la tercera edició, una consolidació que ha fet replantejar als organitzadors un canvi d'ubicació que garanteixi un major aforament, segons han explicat aquest dimecres el director del certamen, Màxim Solanes i el regidor, Joan Capdevila.

En aquesta edició del festival, també concentra el programa en dos dies a diferència de les anteriors edicions que ho feia en quatre dates diferents, enguany tindrà lloc els dies 12 i 19 de juliol a l'esplanada de la Copa d’Aigua. Segons els organitzadors la voluntat és poder arribar als 250 espectadors el doble de les edicions anteriors. 

Roger Torne en el festival EntreRius
Roger Torne en el festival EntreRius

El programa l'obrirà el dia 12 de juny Roger Torné un cantautor de  Terrassa que en els últims anys ha obtingut el reconeixement en més de deu certàmens musicals i es presenta com un dels cantautors amb més projecció dels Països Catalans. Als concerts en té prou amb una guitarra i la calidesa de la seva veu per acollir una literatura de caràcter intimista i reflexiu que no deixa indiferent a ningú qui l’escolta.

Guillem Roma en el festival EntreRius
Guillem Roma en el festival EntreRius

El mateix diumenge actuarà en EntreRius Guillem Roma, el músic publicava el 2007 el seu primer treball, Secret Place (Afònic), el manlleuenc ha publicat quatre discos i un EP més, i s'ha fet un lloc en el panorama musical.

Magalí Saré & Manel Fortià
Magalí Saré & Manel Fortià

Els concerts del dia 19 els obrirà el duet Magalí Saré & Manel Fortià que presenten un treball de peces catalanes i llatinoamericanes des de la perspectiva de l’audàcia i l’intercanvi, com si el duet exercís l’ofici de navegant i anés buscant tresors de riba a riba, però sense renunciar a impregnar les troballes de la seva pròpia i orgullosa naturalesa mediterrània.

La banda lleidatana Selva Nua
La banda lleidatana Selva Nua

Tancarà el festival la banda lleidatana Selva Nua, sonoritat pop amb influències soul i picades d’ullet a la música lo-fi, lletres introspectives i evocadores, aquests són els elements que caracteritzen el so de Selva Nua, obra de Joana JovéAdrià Garcia, i Gerard Català.

Els organitzadors, Ajuntament de Térmens i l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) i Grup Voltes asseguren que es tracta d'una proposta que tindrà com a protagonista la natura i es realitzarà en petit format, apostant de nou per la música d’autor i els artistes catalans. El festival es farà una vegada més amb el mètode de taquilla inversa.