Golmés accedeix al circuit de festivals cinematogràfics catalans i espanyols

Your’s Magazine van arribar al Pla d'Urgell de la mà del Mollerussenc Adriá Tricas que des de la revista del mateix nom van voler treure dels circuit habituals als actors més populars de l'escena del país
Premis Your's de cinema a Golmés ©JosepAPérez (6)
photo_camera Premis Your's de cinema a Golmés ©JosepAPérez (6)
Premis Your's de cinema a Golmés ©JosepAPérez
Premis Your's de cinema a Golmés ©JosepAPérez

El Complex Resquitx de Golmés va convertir-se aquest divendres en epicentre del cinema espanyol, amb la celebració de la primera edició del lliurament dels Premis Your’s de cinema i televisió, una convocatòria impulsada des de la revista Your’s Magazine, amb la col·laboració de diversos crítics de cinema. Com marquen els canons del protocol cinematogràfics convidats, nominats i alguna autoritat local, van accedir a la sala a través de la catifa vermella, actrius, actors, com  Gabriel Guevara o Joan Pera, Vanessa Romero, entre molts altres candidats als premis van rebre l'entusiasme de centenars de persones.

Premis Your's de cinema a Golmés ©JosepAPérez
Premis Your's de cinema a Golmés ©JosepAPérez

La gran protagonista de la nit va ser la pel·lícula ‘20.000 especies de abejas’, de la directora basca Estibaliz Urresola, que també va endur-se el premi a la millor direcció, imposant-se a ‘La sociedad de la nieve’ i Juan Antonio Bayona. Un altre destacat de la gala, que va ser presentada per Laura Galán, va ser l’actor Joan Pera, que va rebre el premi al millor humorista. La resta de premis van ser per Gabriel Guevara (actor cinema),  Vanessa Romero (actriu cinema), Àlex Monner (actor de televisió), Mirela Balic (actriu televisió), Nacho Guerreros (actor teatre) i Lorena López (actriu teatre), mentre que els premis del públic van ser per Úrsula Corberó i José Coronado, que no van poder assistir però sí que van aparèixer en càmera. I el premi honorífic el van atorgar a l'actriu Itziar Ituño.

Premis Your's de cinema a Golmés ©JosepAPérez (2)
Premis Your's de cinema a Golmés ©JosepAPérez (2)

Your’s Magazine van arribar al Pla d'Urgell de la mà del Mollerussenc Adriá Tricas que des de la revista del mateix nom van voler treure dels circuit habituals als actors més populars de l'escena del país, una iniciativa que volen repetir en pròximes edicions itinerants. Una valoració que recolzaven els mateixos professionals que van assistir a la gala.